Szász Évi

Szász Évi
A képre kattintva meglátogathatod honlapomat is további infókért.

2020. február 21., péntek

Sikeres élet




Ahhoz, hogy életünket sikeresen, elégedetten éljük le több fontos ismeret is szükséges. Sajnos sokan azzal sincsenek tisztában mit is szeretnének pontosan és úgy sajnos megteremteni sem tudják saját boldogságukat. Sokan panaszkodnak hogy hiába gondolkodnak pozitívan, igyekeznek nyugodtan élni mégsem működik a dolog. Sok dolog van ami miatt kudarcot vallhatnak, ezt mindenképpen ki kell deríteni azért hogy orvosolni lehessen.


Hogy mi is a siker, erre mindenki másként felelne, hiszen nem vagyunk egyformák, így mindenkinek mások a vágyai. A mai világban azonban a sikert legtöbben agyagiakban mérik. Bárhogy is határozzuk meg a sikert, abban egyetérthetünk, hogy mindnyájan szeretnénk egy olyan életet élni, amire ráillik a sikeres jelző. Ha úgy közelítjük meg a sikert, hogy annak egy állandó állapotnak kell lenni, és nem egy időszakos érzésnek, akkor az lehetne a legjobb definíció, hogy „a sikeres élet az, ahol jó felkelni, és jó lefeküdni mert azt csinálhatom amit szeretek”. 
Ezt elérni nem egyszerű, de kitartással, akarattal, önismeretünk fejlesztésével, blokkjaink feloldásával elérhetjük ezt az állapotot. Nem kell hozzá diploma, gazdag családi háttér, csak akarat és ami a legfontosabb változásra való hajlandóság. Ugyanis ha mindíg mindent ugyanúgy csinálunk akkor annak mindíg ugyanaz lesz az eredménye.


Ha elszántad magad a változtatásra kattints a linkre.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése