Szász Évi

Szász Évi
A képre kattintva meglátogathatod honlapomat is további infókért.

2017. július 20., csütörtök

Angyalkommunikációs tanfolyamok


Okleveles Angyalkommunikációs tanfolyam I.



 Élet az Angyalokkal

A tanuló megtudja, kik az angyalok, megtapasztalja lényüket, energiájukat. Biztos sokan ismernek gyermekkorukból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A résztvevő ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan készülhet fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheti fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhet az angyalok világába.  

                                         Tanfolyami díj: 13.500.- Ft.

Okleveles Angyalkommunikációs tanfolyam I/B. 

Angyalokkal az életünkben  

 Ezen a tanfolyamon a résztvevők megtapasztalják, hogy hogyan élhetünk a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon különleges tapasztalatszerzés céljából több mint ötven (50) angyal áll rendelkezésre. Az első huszonkét angyal meghatározott sorrendben való felvétele egészen különleges beavatáshoz vezet. Ezen a tanfolyamon a résztvevők az angyalokkal való munka során megtanulják a problémák megoldását, a blokkok feloldását, a félelmek és terhek elengedését, önértékelésük erősítését és a kozmosszal való egység megtapasztalását.

Előfeltétel: Angyal I. elvégzése

Tanfolyami díj: 15.500- Ft. 

Angyaltanfolyamok menete: 
A képzés reggel, 9 órakor kezdődik és a résztvevők számától függően délután kb. 5 óráig tart. Szünetek megbeszélés szerint vannak.  Ebéd kb. fél 1-kor, lehet hozni szendvicset, mikróban melegíthető ételt , illetve el lehet menni ebédelni. 
Akinek megvan, az hozza magával F.E.Eckard Strohm: Atlantisz angyalai című könyvét.
Az árban benne van: tanfolyam, oklevél, segédanyagok, ingyenes tanácsadás  
Természetesen a képzésekről számlát adok.
Bejelentkezés és időpont egyeztetés a  06 70 424-8391-es telefonon illetve a Taramisz@gmail.com e-mail címen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése