Szász Évi

Szász Évi
A képre kattintva meglátogathatod honlapomat is további infókért.

2013. szeptember 25., szerda

Alkalmazott technikák



Az alkalmazott technikákról itt bővebben olvashatsz:

Léleklátás


A léleklátó érzékeli a személyiséged, az érzéseid, a gondolataid. És ami a legfontosabb: érzékeli azt is, amit még te sem tudsz magaddal kapcsolatban. A léleklátók képesek arra is, hogy  érzékeljék a múltat, jelent és jövőt.
Ennek ellenére az érzékelt jövő változtatható, mert a jövö mindíg döntéseink függvényében változik, és sokszor az önmegismerés, az önelemzés fontosabb, mint a bekövetkező események.Fontos döntések elött érdemes kikérni egy látó véleményét, akár üzletröl akár párkapcsolatról van szó.  Néha jól jön ha valaki "belénk lát" és segít eligazodni a dolgok útvesztőjében. Sokszor mi magunk sem ismerjük lelkünk legmélyében rejlő vágyainkat, kívánságainkat, érzéseinket. Gyakran az embereknek nem tetszik ha megmondják nekik őszintén mi van bennük, mert ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez és amikor szembesülnek azzal (amit legbelül ők is tudnak) hogy eddig tévúton jártak akkor bizony az rosszul esik. Ha azonban valaki nyitottan, kíváncsian, tényleg változtatásra készen áll egy léleklátó elé, akkor akár az egész életét pozitív irányba fordíthatja. Például párkapcsolatnál amikor csak azt érezzük, hogy valami nem jó, de nem tudjuk mi az és azt meg pláne nem, hogy mit tegyünk, akkor jól jön valaki aki megmondja mi lehet a párunk problémája és hogyan segíthetünk neki.és magunknak. Vannak olyan kapcsolatok amiket sajnos már nem lehet vagy nem érdemes megmenteni akkor viszont egy tiszta, mindkét fél számára kedvezö különválással megadhatjuk az esélyt magunknak és a másiknak arra, hogy egy boldogabb életet éljen. 
Új kapcsolat kezdetén, ha nem merünk belevágni, mert bizonytalanok vagyunk a másik fél érzéseiben vagy akár a sajátjainkban akkor is jól jön a segítség. 
Hasznos dolog lehet ez egy üzletnél is amikor jó tisztában lenni az üzleti partner hozzáállásával, szándékaival. 
Ezen kívül még sok más esetben lehet hasznos egy léleklátó tanácsa. 
    Rúnajóslás

 
A Rúnák ógermán jelek, az észak-európai népek használták az I. századtól kb. a középkorig. A rúnák valójában betűk, de ma már csak szimbólum rendszerét alkalmazzuk. Erös energetikai erők tartoznak hozzájuk. Elsösorban orákulumként használjuk őket. Segítségükkel bepillantást nyerhetünk a jövöbe, amely megkönnyítheti döntéseinket. Felteszünk egy kérdést, kihúzzuk a rúnákat, és a szimbólumok hihetetlen pontossággal mutatják meg azt, hogy az adott szituáció miböl adódott, mi a helyzet jelenleg, mi várható, és mit hozhatunk ki a jelen helyzetböl. Általában három rúnát használok egy kérdés esetében, de ha csak eldönteni szeretnénk valami kisebb dolgot egy rúna is elég. 
Ezen felül ezek a szimbólumok mágikus célra is felhasználhatók. A mágia azonban nem játék. Csak akkor alkalmazzuk ha tényleg nagy szükségünk van rá. Rúnamágiára is igaz az, hogy csak pozitív dolgokra használjuk, mert az átkok nagy bajt hozhatnak a használóra. Többféle dolgot is lehet kérni, pl: párkapcsolat bevonzást, böséget, békét, egészséget. Ezeket szertartás keretében is kérhetjük, de hordhatjuk magunknál, pl egy kőre rajzolva (nem kristályra!), az adott rúna jelét amely segít a rúna energiáját segítségül hívni. Léteznek un. kötött rúnák amik két-vagy több rúna összeolvasztásából származnak és így az erejük sokkal nagyobb és célirányosabb.
Pszihometria


   A pszihometrikus képesség az, amely lehetővé teszi, hogy tárgyak „emlékeiben” olvassunk fizikai kapcsolat által. Lehet az egy levél, amelyröl megtudhatjuk a levél írójának valódi szándékait, érzéseit stb. vagy egy apróbb személyes tárgy, amely múltjáról "mesél". A pszichometrikus érzékelés nem korlátozódik egyetlen alkalomra. Az érzékelő különféle időpontokban más-más információkat kaphat a vizsgált tárgyról, amelyek mind ugyanarra a tárgyra vonatkoznak. Egy-egy tárgynak a történetében eltelt időben több gazdája is lehetett, amelyekről folyamatos információkat tárol.
A mindennapi életben egy tárgy érintésére, vagy akár látására is megindulhat az információ-folyam. A pszichometriai vizsgálat nemcsak a múlt információinak megállapítására irányulhat, hanem a jelenről is kaphatunk általa érzékelési adatokat. Fontos azonban tudni, hogy -bár a pszichometria inkább élettelen tárgyakról való információk megállapítására szolgál-, természetesen ugyanígy működik ez a folyamat élő szervezeteknél is. Eltűnt személyek esetében a keresett személyes használati tárgyait vizsgálhatjuk, és ezeken keresztül olyan információt kaphatunk, amelyek a keresett jelenlegi tartózkodási helyére utalnak.
                   Energetikai gyógyítás

 

Az energetikai gyógyítás lényege, hogy helyreállítjuk a testben a diszharmóniát. Minden betegség eredete lelki okokra vezethetö vissza, mely elöször energetikai módon jelenik meg, hogy aztán a tünetek által fizikai úton mutatkozzon meg. Ez éppúgy igaz a kisgyermekekre, a felnöttekre és az idösebb emberekre.                 
Az idöben elkezdett kezeléssel a gyógyulás sokkal gyorsabb és hatékonyabb. A kezelés rövid idöt vesz igénybe és fájdalommentes. Gyakoriságát az határozza meg, hogy milyen régóta áll fenn a betegség. Ezzel a módszerrel a gyógyításon kívül végezhetök szépítészeti beavatkozások is (pl: ránctalanítás, javíthatók kisebb börhibák) valamint a test általános erönléte is javítható.  

Pszi sebészet (Energetikai sebészet)

Méltán nevezhetjük az energetikai kezelés koronájának. A pszi-sebészet, a vér nélküli energetikai műtét technikája, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak. Ez a technika gyorsaságával és hatékonyságával tűnik ki, mely a segítségnyújtás során nélkülözhetetlen azok számára, akik a hagyományos műtéti beavatkozást el akarják kerülni. Ennél a beavatkozásnál a gyógyító az energia testen végez egy műtétet amely átíródik a fizikai testre, ezáltal szünteti meg a betegséget. Tudnunk kell azonban azt, hogy amíg egy betegség lelki okait nem szüntetjük meg, addig nem tudjuk véglegesen megszüntetni a testi tünetet sem. Egy időre visszaszoríthatjuk, enyhíthetjük, de teljes gyógyulás csak a lélek meggyógyítása után lehetséges.

--------------------------------------------------------------------------

    Helyiségek energetikai tisztítása

Mindannyian izgatottan nézzük a moziban a szellemekről, kísértetekről szóló filmeket, de amikor már hasonló jelenségek a saját lakásunkban fordulnak elő, az már nem olyan jó dolog. 
Nem csak személyeknek, de a házaknak is lehet megszállója. 
Ennek több jele is lehet. Pl:
 - Az embernek kellemetlen érzése lesz ha belép  a megszállt szobába, bizonyos helyektől, vagy akár az egész háztól viszolyog. 
 - Gyakran megmagyarázhatatlan félelem, ami akár rettegésig is fokozódhat. 
 - Anyagilag egy helyben toporog mióta beköltözött, esetleg sokkal gyakoribbak a családi veszekedések. 
 - Nyugtalan alvás, vagy fura álmok, esetleg valamelyik családtag furcsa, szokatlan viselkedése.
 - Hőmérséklet-változás, általában hűvös érzés. 
Fontos dolog, hogy a kisgyermekek nagyon gyakran látják ezeket a lelkeket, ezért ne hagyjuk figyelmen kívül ha utalnak olyasmire, hogy láttak valakit valamelyik helyiségben. Vegyük komolyan, különösen akkor, ha a gyermek esetleg fél ezektől a lényektől!
Ezek a dolgok nemcsak régi házakban, vagy temető közelében fordulnak elő. Egy új építésű házban is lehet  egy már régóta azon a helyen "lakó" lélek. Valami okból ott rekedt és nem tud vagy nem akar eltávozni. 
Ilyen esetben felmérem, hogy pontosan hol tartózkodik a lélek és a megfelelő eszközök segítségével hozzásegítem, hogy eltávozzon a fénybe, ezáltal megszabadítom a házat tőle és ugyanaz a lélek már többé nem zavarhatja az ott lakókat.
Hívj bátran, ha furcsa dolgokat tapasztalsz a házban, vagy valamelyik hozzátartozódon.


Bejelentkezés és időpont egyeztetés a  06 70 424-8391-es telefonon illetve a Taramisz@gmail.com e-mail címen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése